Hidromek assistirà al juny a la fira britànica Plantworx 2019Hidromek estarà present com a expositor (estand a l'aire lliure G3) en la fira Plantworx 2019, que se celebrarà a Anglaterra de l'11 al 13 de juny.
La fira de construcció més gran del Regne Unit albergarà una àmplia gamma d'esdeveniments, entre els quals s'inclouen demostracions en viu. Hidromek presentarà el seu retrocargadora HMK102 B, les excavadores de cadenes HMK 145 LCSR, HMK 220 LC i HMK 300 LC, i la carregadora de rodes HMK 640 WL.
Hidromek, que celebra el seu 41 aniversari aquest any, compta amb màquines que treballen en més de 100 països en 5 continents. La companyia atorga gran importància als serveis de postvenda en cada mercat, ofereix peces de recanvi, manteniment i reparacions als seus clients a través de més de 100 punts de servei.
A més, Hidromek duu a terme la gestió de distribuïdors autoritzats internacionals i proporciona serveis de venda i postvenda a través dels seus centres Hidromek West (a Barcelona, Espanya), Hidromek Russian (en Krasnodar, Rússia) i Hidromek Japan (en Sagamihara, el Japó).
Els productes Hidromek, que es produeixen tenint en compte la I+D en cada etapa de producció, proporcionen potència, durabilitat i eficiència de combustible.

Comments are closed.