Excavadores elèctriques

Terex – Fuchs

SENSE EMISSIONS, ALTA EFICIÈNCIA, CÀRREGUES D’ENERGIA

Extra-plus definitiu: facilitat de manteniment.

Les accions elèctriques són la tendència d’avui cap al futur, no només en automòbils, sinó també en màquines de manipulació de materials mòbils. Aquest és especialment el cas de les aplicacions d’interior, les màquines estacionàries i les màquines de tren de rodatge, en què els potents accionaments elèctrics d’emissió zero, que són extremadament fàcils de mantenir, tenen avantatges molt tangibles. Alguns d’aquests inclouen baixos costos d’explotació i manteniment, baixes emissions de soroll i acumulació de calor i l’ús extensiu de components estàndard de la nostra gamma de models de motors dièsel, que garanteixen que les peces de recanvi estiguin àmpliament disponibles.

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

RHL860 XL-TRAC

Plug and Play

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

MHL885

Gegant elèctric: mòbil, econòmic; simplement fantàstic en tots els sentits

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

MHL820

Òptim rendiment de neteja

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

MHL850

Possibilitats emocionants, tant en interiors com en espais públics

HIDROMEK Maquinaria de Obra Pública. Amat Comercial distribuidor oficial de maquinaria d'obra Publica HIDROMEK a Barcelona, Girona i Andorra.
TEREX FUCHS manipulació reciclatge. Amat Comercial som distribuïdors de la marca TEREX - FUCHS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I GIRONA.
METSO màquinaria en  tecnologies sostenibles. metso-amat comercial catalunya
DOPPSTADT Màquines de reciclatge. Amat Comercial distribuïdor de màquinaria DOPPSTADT a Barcelona, Girona , Lleida, Tarragona.