Excavadores de cadenes

Terex – Fuchs

Manipulació de càrregues extremadament pesades en maniobres ràpides.
Tot i que les màquines mòbils de manipulació de material equipades amb pneumàtics es limiten a treballar sobre superfícies asfaltades i pavimentades, les màquines amb carrosseries de cadenes poden mostrar els seus avantatges en superfícies pavimentades i rendibles. És el cas de moltes instal·lacions de moll, on els operadors portuaris mostren la seva preferència per les màquines de cadenes, robustes i potents, construïdes per Fuchs. A més, hi ha una gran quantitat d’opcions disponibles per a aquestes màquines en funció del terreny i de l’aplicació: sistemes d’ajustament de via mecànica i hidràulica, carrosseries XL-trac per a pilons particularment alts i sabates optimitzades per a cada tipus de superfície, entre moltes altres característiques; assegureu-vos que pràcticament cap sol·licitud o requisit quedarà insatisfet amb aquestes màquines de manipulació de materials mòbils.

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

RHL860

Excel·lent estabilitat

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

RHL880 XL-TRAC

Descàrrega de vaixells a escala XL: més gran, més fort, millor

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

RHL340

Estabilitat perfecta, visió general garantida

 TEREX  FUCHS manipulació  reciclatge
Terex - Fuchs

RHL380

Perfecta estabilitat en qualsevol terreny

HIDROMEK Maquinaria de Obra Pública. Amat Comercial distribuidor oficial de maquinaria d'obra Publica HIDROMEK a Barcelona, Girona i Andorra.
TEREX FUCHS manipulació reciclatge. Amat Comercial som distribuïdors de la marca TEREX - FUCHS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I GIRONA.
METSO màquinaria en  tecnologies sostenibles. metso-amat comercial catalunya
DOPPSTADT Màquines de reciclatge. Amat Comercial distribuïdor de màquinaria DOPPSTADT a Barcelona, Girona , Lleida, Tarragona.