Corrons compactadors

Hidromek

Les compactadores de sòl HMK 110 CS i HMK 130 CS són màquines versàtils que poden emprar-se en moltes aplicacions, com serveis públics, obres de construcció de carreteres i preparació de llocs de construcció de grans residències. A aquestes compactadores se’ls van incorporar components d’alta qualitat, fabricats gràcies a la sòlida experiència en construcció en acer d’Hidromek. Els resistents xassissos d’aquestes màquines brinden qualitat i durabilitat. Les compactadores de sòl garanteixen una disponibilitat màxima per la seva versatilitat per a diverses tasques i permeten operar de manera eficient i amb un alt rendiment.

 

Hidromek

HMK 110 CS

Potència: 138 HP - 103 kW
Pes màxim: 520Nm@1600rpm
Pes operatiu operatiu per a màquina estàndard: 11.150 kg
Càrrega sobre l'eix del corró: 6.300 Kg

Hidromek

HMK 130 CS

Potència: 138 HP - 103 kW
Pes màxim: 520Nm@1600rpm
Pes operatiu operatiu per a màquina estàndard: 13.250 kg
Càrrega sobre l'eix del corró: 8.150 Kg

HIDROMEK Maquinaria de Obra Pública. Amat Comercial distribuidor oficial de maquinaria d'obra Publica HIDROMEK a Barcelona, Girona i Andorra.
TEREX FUCHS manipulació reciclatge. Amat Comercial som distribuïdors de la marca TEREX - FUCHS A BARCELONA, GIRONA, LLEIDA I GIRONA.
METSO màquinaria en  tecnologies sostenibles. metso-amat comercial catalunya
DOPPSTADT Màquines de reciclatge. Amat Comercial distribuïdor de màquinaria DOPPSTADT a Barcelona, Girona , Lleida, Tarragona.